Welkom bij TofCo.nl

TofCo is een jonge onderneming die zich voornamelijk richt op domeinregistratie en webhosting. Met een no-nonsense instelling, scherpe prijzen en goede service gaan wij de concurrentie aan met talloze andere - maar vaak ook te dure - leveranciers op dit gebied. Bij TofCo dus géén kleine lettertjes, maar wel duidelijkheid: een domeinnaam registreren kost € 13,- per jaar, een 'basic' webhostingpakket met 10 MB schijfruimte kost € 22,- per jaar. Voor € 35,- per jaar beschikt u dus al over een eigen domeinnaam met e-mail en voldoende ruimte voor een website.

Naast het leveren van domeinregistratie en webhosting, is TofCo ook actief op enkele andere gebieden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het ontwikkelen van een complete nieuwe website, maar ook voor het onderhouden van uw bestaande website. Dat onderhoud is iets waar het talloze sites aan ontbreekt. Er is een keer geïnvesteerd in een mooie website, maar na een paar maanden wordt die niet meer onderhouden, en verliest de site zo langzamerhand haar waarde. Wij nemen dit webonderhoud graag van u over!

Tot slot kunt u bij TofCo ook terecht voor de levering van hard- en software. Mocht uw interesse inmiddels gewekt zijn, dan kunt u direct een domeinnaam en hostingpakket aanvragen op de 'domeinregistratie'-pagina. Voor andere zaken kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Onze privacyverklaring staat hier, in PDF-formaat.
Onze verwerkersovereenkomst (voor resellers) staat hier, in PDF-formaat.

Uw bestelling
 x 
Winkelwagen is leeg
Is uw domein nog vrij?
Domein :
Controleer alle domeinen
.com
.net
.info
.org
.biz
.co.uk
.eu
.nl